9 Nisan 2010

şu nisan geçse artık..

yazan Ehe : 23:46
Bir gezi yapalım dedik,sonuç : pazartesiden ,perşembeye 38 derece civarında ateş..
Defnem yine hastalandı, eğlencemizin sonucu uykusuz geceler ve ilaçlar..
Yaklaşık 1 ay önce doktoruna götürdüğümüzde 100 de100 geniz eti,kulağında duyma problemi çıkmıştı...nasıl olur naaparız ameliyat deniyor,aman allahım,o küçücük beden nasıl katlanır narkoza diye düşünürken doktorumuz bir kaç ilaç verdi" bunlar küçültmezse o zaman ameliyatı düşünelim "dedi..tabii hergün dua ediyoruz küçülsün diye .....
Defnenin en sevdiği ilaçta sakız oldu :) kulağı içinde sıvı birikmiş ve bol bol sakız çiğnemesi gerekiyor ,çiğneme hareketi kulaktaki sıvıyı akıtıyormuş..Aman gelen herkes sakız getiriyor,bizmkinin en sevdiği şey zaten,neyse doktora gittik doktorumuz Birol bey KBB doktoruna yönlendirdi ve sevinçli haberi aldık 100 de 40 lara düşmüş geniz eti ve sakız işe yaramış kulak normal..ama yine de çok sık hastalanıyor ..nedeninin allerji olma ihtimali yüksek,daha test istemedi ,ama şu Nisan bitse de ben de Defne de rahatlasak artık......
Bugün yaptıklarıma geleyim,yine seramik dersim vardı,geçen hafta yaptırdığım seramikleri ,tabaklara yapıştırıp boyattırdım ,yine harika şeyler çıktı tabii ortaya :)
6 yaş grubuyla ders yaparken sordum
-seramik dersini seviyormusunuz?
-(hepsi) eveeet
Yağız Alp : ben bayılıyoruuuummm
Alparslan : ben de bayılıyorummmm semarik öğretmenim :))
Diğerleri : ben de  ,ben de..
Yaptıkları hiçbirşeyi de unutmuyorlar,4 yaştan Hüseyin İnan birkaç şey yapmıştı.tek tek soruyor,bu bu bu salyangozum duruyo dimi seramik öğretmenimmmm..

 başka bir konu daha :))
Dün 3. kez "Yedi Kocalı Hürmüz"ü seyrettim..ne keyifli ,ne masalsı,ne muhteşem müzikli bir film o öyle...son zamanlarda yapılmış en keyifli Türk filmlerinden biri,bayıldımm..
bir de "Eyvah Eyvah" ..,
demek ki bir film , küfürsüz,çoook ciddi paralar harcamadan da böyle muhteşem ,böyle eğlenceli,böyle keyifli olabiliyormuş,helal olsun Ata Demirer'e , Demet Akbağ'a ve diğer oyunculara ,buna da bayıldımmmmmmm ...ikisine de 100 üzerinden ,tam puan..

yazsam daha yazacağım..neyse bırakayım artık çok uzadı :))

0 yorum:

Yorum Gönder

sitemi ziyaret ettiğiniz için teşekkürler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

defnenin dünyası Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez