28 Eylül 2010

Defnemi küçükken bu şarkıyla uyuturdum... :))

yazan Ehe : 23:31 0 yorum

düÅ� sokaÄ�ı sakinleri - sevdam bir ateÅ�
Yükleyen properly302. - Dünyadan haber videoları

27 Eylül 2010

İndirim..İndirim..........................

yazan Ehe : 23:25 2 yorum
Bugün kızımla alışveriş günü yaptık..Kartal'da SLN (selen)mağazasında inanılmaz indirimler vardı, ilk orayı ziyaret ettik..bir kaç parça alıp ,oradan Collezzione a geçtik, Defneye kidsdooll'dan çilek kız etek aldık oradan,praktikerin altındaki outlet mağazalara geçtik,Park Bravo da inanılmaz indirim var tavsiye edilir..
bu ikisini resimlerini, bulamadığım şile bezinden 2 gömlek daha alıp, GAP a gittik çocuk ürünlerinde 2.si bedava kampanyası var Defne'ye çok güzel bir pantolon ve tişört aldık,yemeğimizi de yedikten sonra eve döndük..
Bitmediiii..
:)
evde biraz dinlenip parka gittik Defne güzelce oynadı,bisiklete bindi,akşam yemeğinden sonra küvette biraz su ile oynayıp güzelce banyosunu yaptı(artık banyo fobimiz tamamen bitmiş durumda.dilimi ısırayım da...:))) 
şimdi de mışıl mışıl uyuyor..

Bir de yazmayı unuttum bu sene Özel Çiçeğim Anaokulu öğrencilerine de seramik dersi vermeye başlıyorum :))
çok heyecanlıyım ...

26 Eylül 2010

Muhteşem Islak Kek tarifim..

yazan Ehe : 21:46 5 yorum

Lüleburgaz'dayken canım ıslak kek çekti fakat kendi tarifim yanımda olmadığı için internetten (hem de adı sanı iyi bilinen bir siteden)tarifini alıp evde kardeşimle yaptık..aman Allah'ım facia ötesi bir tarifmiş bütün hevesim kursağımda kaldı ,keşke tarifimi bloguma yazsaydım ...
İstanbul'a dönünce de yazayım dedim..arkadaşlar harika sonuç aldığım bir tarif ,
tavsiye ederim..


ISLAK KEK 


Malzemeler...

  1. 3 yumurta
  2. 2 su bardağı şeker
  3. Yarım su bardağı sıvı yağ
  4. 1 su bardağı süt
  5. 1 paket(ülkerin ki çok iyi) kakao
  6. 1 paket vanilya
  7. 1,5 su bardağı un
  8. 1 paket kabartma tozu
  9. 1 bardak dövülmüş ceviz veya fındık



YAPILIŞI:
önce yumurta ve şeker iyice çırpılır ,içine yağ,süt,kakao,vanilya eklenir karıştırılıp 1 bardak ayrılır.Geri kalan un ve k.tozu eklenir (unu çok az çırpıyorum,bu pufidikliği sağlıyor)ve fırınlanır.
 Ben soğuk fırında en önce180 dereceye koyuyorum,kabarınca 150 dereceye düşürüp ,bir müddet sonra fırından alıyorum...
üzerini kürdan ile delip ,kesiyorum,sonra sosunu döküyorum..
Afiyet Olsun
(resim chefscollection.blogspot.com sitesinden alınmıştır)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

defnenin dünyası Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez