13 Ağustos 2009

hatırlanması gereken anlar-2

yazan Ehe : 23:33 0 yorum
Kendime geldim ve anılarımı yazmaya hazırıımm.....

İlk önce çocukluğumun geçtiği ve ne kadar değişse de yine de hayranı olduğum Ören'e 1,5 km. uzaklıktaki Orjan Tatil sitesindeki anneanneli,dedeli günlerden başlayalım...




tatilde de çalışmadan duramayan babam ,bu huyunu kızım ve eşime de geçirdi ve evin önündeki bahçeyi, yabani otlardan elbirliğiyle temizlediler..:)

Senelerdir her yazı ,hatta bazılarıyla (üniversite yıllarımda) kışı da beraber geçirdiğim çocukluk arkadaşlarımın çocuklarıyla, şimdi kızım oynuyor..çok tuhaf bir duygu...herkesin elinde bir çocuk ve eski günleri yaaaad ederken ,yanımızda "anne-baba" diye cıvıldayan kuşlar... :)

bu sene deniz olayımız harikaydı.kumdan mühendislik harikası binalar mı yapmadık, dizimize kadar gelen deniz de oyunlar mı oynamadık oooo neler neler...

Dünyanın en güzel 5 armudu arka bahçemizdeki ağaçta yetişiyormuş da haberimiz yokmuş :)....... tadları gerçekten muhteşemdi..çünkü Defnem elleriyle topladı hepsini, hem de arılara meydan okurcasına bir cesaretle...diyorum ya Defnem'de inanılmaz bir tamirci ruhu var..ilerde belki de dedesi gibi mühendis olur...mühendislerin en kralı ve müstakbel mühendis Defne hn. yan komşumuz Zeki amcanın bisikletinde inanılmaz bir ciddiyetle "iç lastik nereden hava kaçırıyor acep"araştırması yapıyorlar...sonuçmu tabiiki sızıntı yapan yer hemen bulunup ,gerekli müdahale oracıkta yapılıyor...:)

Zeki amca mutlu ,dede mutlu ,Defne çooookkk mutlu :))

ve son olarak Defne dedesini paparazilerden koruyarak olayı sonlandırıyor :)

"çekmeyin kardeşim ayıp ayıp.."

1 hafta çabucak bitti. doyamadım ama seneye iyice keyfini çıkarmayı ümit ediyorum

sırada Dikili/Bademli Köyü'ne yakın Deçemko kampındaki babaanneli,halalı günler var

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

defnenin dünyası Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez